Skip to content Skip to footer

Філію Nota Group у Львові офіційно відкрито


Для Нота Груп це визначний день, адже ми завжди там, де бізнес потребує трансформаційних змін!
Починаємо з підтримки ветеранів, які повертаються до цивільного життя та роблять перші кроки у створенні власних бізнесів, про що підписано меморандум про співпрацю з громадською організацією Бізнес КЛУБ Ветеранів в особі Уляна Кузик та департаментом економічної політики ЛОВА в особі Орест Гринів. Разом із нашою командою експертів готові допомагати ветеранам у вирішенні фінансових, юридичних, кадрових питань та корпоративної безпеки. Прагнемо бути надійним партнером для кожного, хто вирішив втілити свою бізнес-мрію.
Наше бачення — це створення середовища, де бізнес може рости та розвиватися, а ми забезпечуємо повну підтримку на кожному етапі. Нота Груп вже 8 років на ринку, має понад 500 успішних проєктів і більше 80 експертів у команді. Ми — не просто консалтери, ми — партнери з управління розвитком бізнесу.
Львівська філія стане новим осередком змін, де наші клієнти отримають все необхідне для успішного розвитку свого бізнесу. Ми робимо добро і оберігаємо мрію кожного нашого клієнта, бо лише в єдності — перемога!

Leave a comment