Skip to content Skip to footer

Національний Авіаційний Університет (НАУ) спільно з Оборонним Альянсом України розпочинає нову ініціативу «Дипломи задля оборони»


Національний Авіаційний Університет (НАУ) спільно з Оборонним Альянсом України розпочинає нову ініціативу «Дипломи задля оборони». Цей проєкт відкриває унікальну можливість для наших членів впливати на формування майбутніх професіоналів оборонної галузі.

В рамках цієї ініціативи, компанії-члени DAU мають можливість запропонувати теми дипломних робіт для студентів відповідних спеціальностей НАУ. Це дозволить не лише залучити талановиту молодь до R&D в оборонній сфері, але й посилити науково-технічну співпрацю між виробниками та науковцями, а також стимулювати оновлення навчальних програм, щоб вони відповідали сучасним викликам.

Тематики, які можуть бути запропоновані:
– Розробка автоматизованих систем
– Сучасні системи зв’язку для військових застосувань
– Роботизовані та безпілотні системи
– Інновації в оборонних технологіях
– Приватно-державне партнерство в обороні

Ця співпраця дозволить студентам НАУ писати дипломні роботи на актуальні теми, важливі для оборонної галузі, працюючи над реальними проектами стратегічного значення. Викладачі, в свою чергу, зможуть оновити свої навчальні програми та залучити студентів до спільних дослідницьких проектів з компаніями-учасниками Оборонного Альянсу України.

Щоб запропонувати тематику дипломної роботи та долучитися до ініціативи, будь ласка, залиште свою заявку за ПОСИЛАННЯМ до 12 вересня.

10 вересня о 16:00 відбудеться онлайн-зустріч представників компаній, що відгукнулися на ініціативу, разом з науково-педагогічним складом НАУ для уточнення деталей співпраці та супроводу виконання робіт.

Разом ми створюємо майбутнє української оборонної промисловості та забезпечуємо країну професіоналами, готовими до викликів сучасності!

Leave a comment