Skip to content Skip to footer

До 23 травня 2021 триває прийом заявок на участь у програмі «Кіберакселератор» від USAID Cybersecurity Activity та Ukrainian Startup Fund

«Кіберакселератор» — тримісячна акселераційна програма, в межах якої представники продуктових і сервісних технологічних компаній МСБ зможуть створити продукти/послуги в галузі кібербезпеки або розбудувати власні департаменти кіберзахисту.

Акселератор допоможе представникам малого та середнього бізнесу запустити розробку нових продуктів та послуг з кіберзахисту, а також їх розвиток з кращими експертами, наставниками, інвесторами.

Цілі програми:

— Підвищення рівня розробки нових продуктів у сфері кібербезпеки

— Трансформація ідей (MVP) до перевірених продуктів та послуг, готових до реалізації та масштабування

— Трансформація та диверсифікація українського ІТ-бізнесу з підсиленням кібербезпеки для сталого розвитку

— Створення нових послуг та продуктів з кібербезпеки для критичної інфраструктури

— Формування сильної бізнес спільноти у сфері кібербезпеки

Програма «Кіберакселератора» адаптована до потреб команд. Учасники одержать тримісячну менторську підтримку кожної команди із залученням міжнародних та українських експертів. Це – інформаційні можливості, професійний нетворкінг, промопідтримка та технічна підтримка сервісів. Також команди зможуть отримати мінігранти до $5 тисяч під час акселерації.

Довідково:

«Кіберакселератор» реалізується у межах проєкту USAID “Кібербезпека критично важливої інфраструктури України” (USAID Cybersecurity Activity), що спрямований на зміцнення кіберстійкості України шляхом системних реформ, формування кадрового потенціалу України у сфері кібербезпеки, партнерства з приватним сектором.

Участь у програмі БЕЗКОШТОВНА.

Прийом заявок — до 23 травня 2021 року.

Реєстрація на участь у програмі та детальна інформація: www.cyberua.org/