Skip to content Skip to footer

Керівник практики GDPR та захисту персональних даних Nota Group» Олена Колченогова взяла участь у міжнародному форумі «AML and KYC in Digital world»


Відбувся міжнародний форум «AML and KYC in Digital world», присвячений банківському законодавству, ризик-орієнтованим підходам верифікації клієнтів, законодавства щодо протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, та функціонуванню банківського сегменту в цілому.

Участь у конференції від Групи компаній Октава взяла керівник практики GDPR та захисту персональних даних Nota Group Олена Колченогова. Зокрема, Олена Колченогова розповіла про особливості надання інформації про беніфіціарів та детально зупинилася на тому, хто такі клієнти з високим ступенем ризику.

Також Олена Колченогова розглянула значні зміни, що сталися в удосконаленні регулювання кінцевої бенефіціарної власності та структури власності юридичних осіб протягом останніх двох років в Україні. Ці зміни мають на меті поліпшення механізмів отримання та виявлення достовірної інформації про кінцевих бенефіціарних власників та про структуру власності, відповідність міжнародним стандартам, а також збільшення відповідальності за неправдиву інформацію.

Leave a comment