Skip to content Skip to footer

План відновлення нашої держави розглянули в рамках Міжнародної конференції в Афінах

Участь у конференції від Групи компаній Октава взяла керівник практики GDPR та захисту персональних даних Nota Group Олена Колченогова.

Відбудова України стане одним із найвизначніших проєктів післявоєнного розвитку на європейському рівні. За спільною оцінкою Світового банку, Європейської комісії, ООН та українського уряду, вартість реконструкції становитиме близько 411 мільярдів доларів.

Саме тому конференцію присвятили ключовим секторам, включаючи будівництво, транспорт/логістику, енергетику, ІТ, стартапи та охорону здоров’я.

Цього разу конференцію відвідала значна кількість представників іноземного бізнесу, що продовжують вести підприємництво в Україні під час війни. Багато з них навіть продовжують інвестувати у власні проєкти в Україні, які було розпочато ще у довоєнний період.

За даними державного агентства UkraineInvest – в Українську економіку було інвестовано більше 1 млрд дол США у різноманітні проєкти після лютого 2022 року. На сьогодні на державному рівні активно ведуться перемовини з різними американськими та європейськими страховими агенціями щодо можливості страхування ризиків.

«Такі заходи та саме участь українських представників в подібних форматах зустрічей відкривають Україну європейцям, надають справжнє розуміння того, що відбувається всередині країни, розкривають нашу культуру, переваги, винахідливість, та певною мірою є інформаційною підтримкою України», – зауважила Олена Колченогова.

Leave a comment