Skip to content Skip to footer

Керівник інвестиційного напрямку Октава Капітал – Сергій Гарбар, закінчив 3-денний тренінговий курс “Персональний ШІ-помічник” в КШДУ ім. Сергія Нижного.

«Зараз, коли штучний інтелект (ШІ/АІ) стає новою нормою ділового життя, ми всі опиняємось на перехресті можливостей. ШІ – це не лише технологія, це новий hardskill, яким мають володіти всі, хто прагне розвиватися швидко та досягати ефективних результатів, – зазначає Сергій Гарбар.

Для бізнесу та сервісів ШІ – це потяг, який вже рухається і набирає швидкість. Хтось вже запізнився, але ще не пізно придбати квиток і бути серед лідерів. Тому рухаймось разом, покроково, крок за кроком, до нових можливостей та досягнень!

Потенціал застосування штучного інтелекту дуже широкий, вже зараз він використовується у багатьох сферах: медицина, фінанси, промисловість, торгівля і звичайно бізнес-процеси.

Підприємства можуть використовувати штучний інтелект для підвищення продуктивності, автоматизації процесів, аналізу даних клієнтів і прогнозування ринку. ШІ допомагає у фінансовому аналізі, прогнозуванні ринків, управлінні ризиками та автоматизації торгівлі.

«Досягнення успіху в цьому світі не обов’язково пов’язане з великими стрибками, але скоріше з постійним розвитком та зростанням. Так що подумайте про це, подивіться в майбутнє з готовністю до навчання», – зауважив Сергій Гарбар Готові до нових викликів?

Leave a comment