Skip to content Skip to footer

Новітнє електронне посвідчення військовослужбовця, розроблене компанією Групи Октава – АВТОР, стане ефективним інструментом для підтримки наших захисників.

Провідний інтегратор систем інформаційної безпеки — компанія “АВТОР“, яка входить до складу Групи компаній Октава Капітал, представила новітню розробку – електронне посвідчення військовослужбовця, що прийде на зміну всім паперовим військовим документам та стане ефективним інструментом для підтримки наших захисників.
Розробка надійно зберігає всю інформацію в пам’яті чіпа замість сотень довідок, посвідчень та інших паперових документів і вже успішно використовуються у сфері державних та силових структур України.
Електронні носії ключів з двофакторною авторизацією на базі яких створено посвідчення військових матимуть велике значення і на полі бою, допомагаючи в оперативному наданні медичної допомоги та ідентифікації поранених.
Крім того, такий документ пришвидшить процеси для українських військових, зокрема проходження військово-лікарняної комісії та поставання на облік, а також в перспективі використовуватиметься при обслуговуванні людей із хронічними захворюваннями.
За словами Генерального директора компанії “АВТОР”, це не просто ідентифікаційні документи, а захист нового рівня інформації про наших захисників від ока ворога.
“Вона багатофункціональна і може використовуватися не лише як військовий квиток чи медична картка, а і в системах інформаційного доступу, електронного підпису, документообігу тощо,” – підкреслює Микола Сакович.

Leave a comment