Skip to content Skip to footer

Октава Капітал та ГО “Мільйон дерев” Підписали Меморандум про партнерство

Плануємо нові висадки в рамках нашого Post War Greening разом із Громадська організація “Мільйон Дерев”. Свої наміри зафіксували Меморандумом.

Приємно, що наш проєкт повоєнного озеленення міст і територій, які постраждали внаслідок російської агресії POST WAR GREENING підтримують громадські об’єднання. «Адже виклики, які сьогодні виникають перед країною, неможливо подолати окремо державою, бізнесом чи громадянами, – тільки в об’єднанні наша сила. І саме зараз найкраща можливість показати приклад цілому світу, що ми вміємо взаємодіяти між собою та протидіяти таким глобальним викликам і загрозам», – зазначила СЕО Октава Капітал Тетяна Андріанова.

POST WAR GREENING – ініціатива Групи Октава у рамках реалізації ESG стратегії, яка має на меті зафіксувати випадки знищення зелених зон та спільно із розплідником MegaPlant надати громадам зелені насадження для відновлення. Країна-агресорка завдала нищівного удару не лише інфраструктурним об’єктам, а й знищила чимало зелених територій. Врятувати ситуацію і покликана наша ініціатива – POST WAR GREENING.

Тому, якщо ви знаєте зелені зони, що постраждали від військових дій, — заходьте на наш сайт https://postwargreening.octavacapital.ua/, та залишайте заявку!

Україна переможе і розквітне 🇺🇦

Leave a comment