Skip to content Skip to footer

СЕО “Октава Капітал” Тетяна Андріанова взяла участь у SUP DAY FORUM KYIV 2024

SUP DAY FORUM KYIV 2024 – не просто конференція, а можливість для українських підприємців обмінятися досвідом.

Учасники головної підприємницької події року обговорювали найактуальніші теми, серед яких – адаптація бізнесу до сучасних умов та людиноцентричність у лідерстві.

СЕО компанії “Октава Капітал” Тетяна Андріанова взяла участь у дискусійній панелі, присвяченій темі людиноцентричності у бізнесі. Вона підкреслила, що сьогоднішній успішний бізнес – це не лише про доходи, а про турботу про людей, про служіння. Адже команда – це найцінніше надбання будь-якого керівника, тому людяне відношення та підтримка є ключовими в управлінні. Люди потребують більшого. Турботи про себе. Відчуття комфорту та безпеки. Можливостей для розвитку і самореалізації. Справедливої оцінки своїх зусиль. «Людиноцентричність в лідерстві – це про служіння. Це про людяність, яку ми проявляємо по відношенню до своїх співробітників, клієнтів, партнерів, соціуму в цілому. Це не модний тренд, це те, що дійсно робить бізнес ефективним сьогодні» – зазначила Тетяна Андріанова.

SUP DAY FORUM KYIV – захід, що об’єднує українських підприємців, які готові відверто ділитися практичними бізнес-кейсами та власними досягненнями.

Leave a comment