Skip to content Skip to footer

Чергову річницю визволення Ірпеня від російських окупантів сьогодні відзначили озелененням зелених зон


Чергову річницю визволення Ірпеня від російських окупантів сьогодні відзначили озелененням зелених зон, подарувавши героїчному місту барбариси, форзиції, вейгели, вирощені у розсаднику рослин для зовнішнього озеленення MegaPlant.

Висаджені кущі тепер прикрашатимуть кілька локацій Ірпеня, зокрема і стару набережну.

«Війна визначає напрями соціальної допомоги для кожного з нас. Саме тому Група компаній Октава розробила проєкт “Post War Greening” – ініціативу повоєнного озеленення міст і територій, які постраждали внаслідок російської агресії. Наша мета – зафіксувати випадки знищення зелених насаджень та надати громадам більше зелених насаджень», – зазначила CEO компанії Татьяна Андрианова (Tatyana Andrianova).

Завдяки участі громади Ірпеня та в ініціативі «Post War Greening» місто і цього року прикрасять понад 1500 рослин. «Ми раді такій ініціативі Групи компаній. Адже, у співпраці приватного сектору, державних органів, місцевого самоврядування, активних громадян та міжнародних партнерів вже зараз можна почати відновлення зелених зон у містах та громадах, які постраждали від воєнної агресії та руйнувань», – наголосив перший заступник міського голови Ірпеня Андрій Кравчук.

Російські загарбники перебували у місті 23 дні. Унаслідок запеклих боїв було зруйновано 70% соціальної, житлової інфраструктури та зелених зон Ірпеня.

«Минулого року за ініціативи Групи вже було озеленено кілька ділянок в Ірпені. Тому сподіваємося, що така ініціатива триватиме і надалі. Так місто поступово відроджуватиметься та зеленітиме», – зазначила начальниця комунального підприємства «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради Катерина Пасюк.

Попереду – відновлення нових територій. Тож, якщо ваша зелена зона постраждала від ракет чи шахедів, залишайте заявку на участь у нашому проєкті, та отримайте зелені насадження https://postwargreening.octavacapital.ua/

Leave a comment